Ratkaisut
Etusivu > Ratkaisut
 
Osborne
 
 
Osborne Laadukkaiden Osborne-laitteiden joukosta löytyy ratkaisu moneen eri käyttötarkoitukseen ja tarpeeseen. Osborne-laitteet valmistetaan asiakaslähtöisesti ja varustellaan tarvittaessa täysin asiakkaan toiveiden mukaisesti.
 
Tehdaspalvelut
 
 
Tehdaspalvelut Tehdaspalvelumme perustuvat pitkään suurten laitevolyymien tuotanto- ja asennuskokemukseen. Palveluitamme käyttävät suuret organisaatiot, laitevalmistajat ja laitejälleenmyyjät.
 
Sopimusvalmistus
 
 
Sopimusvalmistus Valmistamme alihankintana tietokoneita ja tuotamme laitetekniikkaa asiakkaan toimittamiin laitteisiin ja järjestelmiin. Ulkoistamispalvelumme räätälöidään tilanne- ja yrityskohtaisesti.
 
Tuotepalvelut
 
 
Tuotepalvelut Tuotepalveluistamme löydät palvelut tietotekniikkahankintojen koko elinkaaren hallintaan. Tarjoamme tunnettujen laitevalmistajien valikoimien lisäksi erikois- ja oheislaitteet sekä ohjelmistot.
Ota meihin yhteyttä, kun tarvitset luotettavaa laitetoimittajaa, laadukasta räätälöityä tietotekniikkaa tai kokenutta ja osaavaa ratkaisukumppania; kuuntelemme sujuvasti ja kerromme mielellämme lisää tuotteistamme ja palveluistamme.