Ratkaisut
Etusivu > Ratkaisut > Osborne
 
Osborne
 
 
Osborne

Räätälöityjen tietokoneiden ja palvelinten valmistaminen

Laitevalmistuksella on Mikrologilla pitkät perinteet. Osborne-merkkisiä laitteita on valmistettu vuodesta 1986, ja ne ovat yhä kiinteä osa yrityksen osaamisen kivijalkaa.

Osborne-yksikkö vastaa Osborne-tietokoneiden ja laitteiden tuotekehityksestä, valmistuksesta ja myynnistä. Yksikön ansiosta voimme tarjota asiakkaillemme ensiluokkaisia ja pitkälle räätälöityjä PC-laitteita.

Tuotanto

Osborne-tietokoneiden valmistus on asiakasohjautuvaa ja koneet varustellaan yksilöllisesti asiakkaan tilauksen perusteella. Valmistuksessa noudatetaan ISO 9001 -laatu– ja ISO 14001 -ympäristöstandardeja. Asiakasohjautuva tuotantomalli takaa nopean läpimenoajan tilauksesta toimitukseen. Voimme valmistaa koneet joustavasti asiakkaan omien erikoisohjeiden mukaan ja asentaa mukaan toivotut lisälaitteet ja -varusteet ajureineen. Mukaan voidaan halutessa pakata myös asiakkaan omaa materiaalia.

Valmistamme ja kokoamme laitteet moderneissa tuotantotiloissa Nummelassa. Samoissa tiloissa toimii myös Mikrologin tehdaspalvelu.

Tuotekehitys

Tuotteistusprosessi alkaa uusien kiinnostavien rakenneosien kartoittamisella ja tilaamisella testattavaksi. Testauksen ensimmäinen vaihe on yhteensopivuustestit, joilla varmistetaan toimivuus eri laitekokoonpanoilla ja käyttöjärjestelmillä.

Tuotannollisuustesteissä varmistetaan uuden tuotteen mekaaniset ominaisuudet ja toleranssit. Tässä vaiheessa suoritetaan myös EU-direktiivien mukaiset häiriömittaukset ja massatuotantomalleille haetaan vapaaehtoinen FIMKOn sähköturvallisuussertifikaatti (FI-merkki).

Koko tuotteistussyklin ajan mitataan ja arvioidaan testattavan laitteiston suorituskykyä, ergonomia-, sähköturvallisuus- ja EMC-direktiivien mukaisuutta sekä luotettavuutta. Kriteerit on asetettu korkealle. Osoituksena laadukkaasta työstä Mikrologille myönnettiin ISO-laatusertifikaatti vuonna 1993.

Työasemat ja palvelimet

Osborne-työasemien lisäksi Mikrolog valmistaa myös palvelinlaitteita. Kaikki valmistamamme laitteet ovat räätälöitävissä ja yhdistettävissä kulloisenkin tarpeen mukaiseksi kokonaisuudeksi.

Mikrolog on kotimainen yritys ja ylpeä siitä. Palvelemme lähellä asiakkaitamme ja näin ollen myös puhelinpalvelumme palvelee suomeksi läpi koko aukioloajan.

Osborne-tuotteita kuvaa parhaiten sana joustavuus. Ota yhteyttä asiantuntijoihimme - yhdessä löydämme parhaiten tarpeisiisi soveltuvan ratkaisun.

 
Palvelut ja ratkaisut
 
 
Tarjoamme monipuolisia ratkaisuja ja palveluita laitteiden hankintaan, käyttöönottoon, konfigurointiin sekä valmistukseen. Kauttamme löytyvät tunnettujen merkkien laitevalikoimat sekä erikoislaitteet, sovellukset ja palvelut. Sopimusvalmistuksen ja asennusten alihankintapalveluista löytyvät kattavat ratkaisut laite- ja palveluelinkaaren eri vaiheisiin tuotekehityksestä logistiikkaan.