Tuotteet
Etusivu > Tuotteet
 
Osborne
 
 
Osborne Kotimainen Osborne-tietokone valmistetaan asiakaslähtöisesti ja varustellaan yksilöllisesti tilauksen perusteella. Jokainen laite vanhennustestataan ja lopputarkastetaan ennen toimitusta.
 
Kannettavat
 
 
Kannettavat Tarjoamme laajan valikoiman kannettavia tietokoneita. Tunnettujen laitemerkkien lisäksi saat kauttamme myös erikoisemmat tuotteet ja ratkaisut.
 
Näytöt
 
 
Näytöt Voit hankkia näytöt osana kokonaisratkaisua tai erillisenä ostoksena. Näyttö on työpisteen tärkein työkalu ja sen valitsemisessa kannattaa luottaa ammattilaisen apuun.
 
Erikoistuotteet
 
 
Erikoistuotteet Suunnittelemme ja valmistamme erikoistuotteita eri alojen erityisvaatimuksiin. Tuotteistamme löytyvät liikuteltavat oppimisympäristöt ja työpisteet sekä langattomat ratkaisut.
 
Muut tuotteet
 
 
Muut tuotteet Tunnettujen tietokone-, ohjelmisto- ja lisälaitemerkkien lisäksi löydät kauttamme ison joukon erilaisia erikoislaitteita ja -ohjelmistoja.
 
Ratkaisut ja palvelut
 
 
Ratkaisut Palvelu- ja ratkaisuvalikoimamme kattaa koko tietotekniikan kentän sopimusvalmistuksesta jälleenmyyntiin. Erityisosaamisalueitamme ovat vaativa laitetekniikka, järjestelmäkokonaisuudet ja kehittyneet tuotantoprosessit.
Ota meihin yhteyttä, kun tarvitset luotettavaa laitetoimittajaa, laadukasta räätälöityä tietotekniikkaa tai kokenutta ja osaavaa ratkaisukumppania; kuuntelemme sujuvasti ja kerromme mielellämme lisää tuotteistamme ja palveluistamme.