Etusivu > Tuotteet > Dell
 
Kaikki laitteet Mikrologilta
 
 
Moro,

Tiesitkö, että nyt voit ostaa kaikki Dellin laitteet Mikrologilta? Samalla saat käyttöösi kaikki meidän paikalliset palvelumme, niin Tamperella kuin muuallakin Suomessa. Voimme yhdessä räätälöidä teille sellainen paketin, että laitteiden hankinta ja käyttöönotto on mahdollisimman helppoa. Dell tarjoaa kaikki laitteet asiakkaiden tarpeisiin ja vielä edullisesti. Meiltä puolestaan löytyy palvelut, joilla voidaan täydentää Dellin tuotevalikoimaa teidän tarpeidenne mukaiseksi. Tarvitsitte sitten apua esiasennuksiin, nopeisiin toimitusaikoihin tai laajoihin massa-asennuksiin, niin me voimme auttaa.

Ota rohkeasti yhteyttä, niin katsotaan miten voisimme yhdessä tehdä tietotekniikan hankkimisesta helppoa.

Mikrologin ja Dellin yhteistyöllä voimme tarjota teille parhaat laitteet, hyvän palvelun, nopeat toimitukset ja vielä edullisen hinnankin. Mitä muuta tietotekniikkakumppanilta odotat?

 
Pöytäkoneet
 
 
Pöytäkoneet Pöytäkonevalikoimasta löytyvät ratkaisut kaikkiin työasematarpeisiin. Dell tarjoaa monipuolisesti laajennettavia ja täysin mukautettavia pöytäkoneita, joihin on saatavilla teknisesti kehittyneitä lisävarusteita. Valitse omasi Dell Precision-, OptiPlex-, Vostro- tai Inspiron–tuoteryhmistä.
 
Kannettavat
 
 
Kannettavat Yhä useampi valitsee kannettavan tietokoneen. Valinnan varaa löytyy, Dellin kannettavista tietokoneista löytyvät ratkaisut kaikille käyttäjille pientoimistoista suuriin organisaatioihin. Valitse omasi Dell Latitude-, Precision- tai Vostro–tuoteryhmistä.
 
Palvelimet
 
 
Palvelimet Dell on maailman johtava palvelinlaitteiden valmistaja ja palvelinvalikoimasta löytyvät viimeisintä tekniikka olevat ratkaisut kaikkiin tietojenkäsittelytarpeisiin. Valitse tehokkaat kehikkopalvelimet tai tilaa säästävät korttipalvelimet. Tornipalvelimet ovat puolestaan kustannustehokas vaihtoehto.
 
Tallennuslaitteet
 
 
Tallennuslaitteet Skaalautuvat ja tehokkaat tallennusjärjestelmät ovat tietojenkäsittelyn sydän. Dell tarjoaa täydellisen valikoiman tallennusratkaisuja eri tarpeisiin suoratallennuksesta tietosuojaan ja verkkotallennukseen.
 
Oheislaitteet
 
 
Oheislaitteet Mitä tahansa oheislaitteita tarvitsetkaan tukemaan liiketoimiasi, löydät ne helposti Delliltä: näytöt, tulostimet, videotykit, ohjelmistot, komponentit - vaivattomasti ja nopeasti.
 
Palvelut
 
 
Palvelut Dell tarjoaa laajan valikoiman ratkaisuja, jotka auttavat yritysasiakkaita tavoittamaan TCO- ja ROI-tavoitteensa - teknologiaa, palveluita, näkökulmia, resursseja ja informaatiota.
 
Mikrologin tehdaspalvelut
 
 
Tehdaspalvelut Esiasennus-, konfigurointi- ja asennuspalvelut

Hyvin suunniteltu laitteiden käyttöönotto säästää aikaa, rahaa ja resursseja. Tehdaspalveluistamme löytyy laaja valikoima esiasennus-, konfigurointi-, suunnittelu- ja asennuspalveluita. Pitkä kokemus suurten laitevolyymien esiasennuksista, konfiguroinneista ja paikalleenasennuksista luovat tehdaspalvelujemme vankan perustan.

Tehdaspalveluiden osaamista voivat hyödyntää niin suuret organisaatiot, jälleenmyyjät kuin laitevalmistajatkin:

Esimerkkejä palveluistamme:

  • automatisoidut esiasennukset
  • käyttövalmiiksi konfiguroidut laitteet
  • verkon yli suoritettavat massa-asennukset
  • laajat käyttöjärjestelmäpäivitykset ja käyttöönotot

Varastointi ja logistiikka

Logistiikkakeskuksemme vastaa laitteiden ja komponenttien varastoinnista sekä tuotteiden toimittamisesta kansallisesti ja maailman laajuisesti. Tarjoamme asiakkaidemme käyttöön runsaasti erilaisia logistiikkapalveluita varastoinnista, tuotteiden puskurointiin ja koko tuotteen elinkaaren hallintaan.

Palvelut logistiikkaketjun koko elinkaarelle