Erikoistuotteet
Etusivu > Tuotteet > Erikoistuotteet
 
Erikoistuotteet
 
 
Erikoistuotteet Tietoteknisten ratkaisujen ja laitteiden lisäksi löydät valikoimastamme joukon teknologian hyödyntämistä helpottavia erikoistuotteita.

LapTop-vaunu

LapTop-vaunun ulosvedettäville tasoille mahtuu kerralla 12 tai 24 kannettavaa. Vaunussa on kuljetusta helpottavat pyörät sekä metalliset nostokahvat.

Vaunu on valmistettu tukevasta, ilmaa läpäisevästä MDF-levystä, ja se voidaan tarvittaessa lukita. LapTop-vaunun taustalevy on helposti irrotettavissa esimerkiksi kannettavien tietokoneiden virtalähteiden asentamista varten. Vaunussa on pistorasiat 24 laitteen virtalähteille, ja se sisältää laitteiden suojaksi myös päävirtakytkimen ja vikavirtasuojan.

Kätevä esimerkiksi:
- oppilaitoksissa, yrityksen neuvottelutiloissa, isoissa asennuksissa, apuna huoltokuljetuksissa

Mediavaunu

Ketterää ja monipuolista Mediavaunua on helppo liikuttaa paikasta toiseen. Vaunun avulla kaikki tarvitsemasi medialaitteet ovat käytettävissä lähes paikasta riippumatta, ja vaunun voi tarvittaessa myös lukita.

Kompakti Mediavaunu sisältää joko kannettavan tai PC-mallisen työaseman ja dataprojektorin sekä DVD-soittimen, aktiivikaiuttimet, digisovittimen sekä web-kameran. Pikaliittimellä varustettu virtajohto (5m) on irrotettavissa.

Selkeällä kosketusnäytöllä varustettu mediaohjain yhdistää Mediavaunun laitteet helppokäyttöiseksi kokonaisuudeksi.

Kätevä esimerkiksi:
- oppilaitoksissa, messuilla, yrityksen neuvottelutiloissa

Liikkuva työpiste

Sairaalaolosuhteisiin lääkäreiden potilaskierrokselle suunnitellussa työpisteessä tiedot ovat turvallisesti etäyhteyden päässä ja akku kestää koko päivän.

ThinClient –ratkaisut

Kauttamme löytyvät myös johtavien merkkien thinclient-ratkaisut. Keskitetty tietojenkäsittely parantaa merkittävästi tietoturvaa, vähentää tuen tarvetta sekä helpottaa järjestelmien hallintaa.

ThinTop – kannettava päätelaite

Mikrolog räätälöi markkinoiden ensimmäisen kannettavan thinclient-ratkaisun jo vuonna 2005. Mobiililla thinclientilla arkaluontoiset tiedot eivät tallennu paikallisesti laitteeseen, vaan tietokone toimii etäikkunana käytettäviin sovelluksiin. Tämä parantaa merkittävästi tietoturvaa, ja ratkaisua käytetäänkin esimerkiksi koti- ja potilaskäynneillä mukana kulkevana tietokoneena.
 
Erikoistuotteita erikoistarpeisiin
 
 
Suunnittelemme ja valmistamme erikoistuotteita eri alojen erityistarpeisiin. Mikrologin valmistamien tuotteiden joukosta löydät esimerkiksi liikuteltavat oppimisympäristöt ja työpisteet sekä langattomat ratkaisut. Tuotteitamme hyödyntävät useat koulut ja sairaalat.
 
Katso myös
 
 
 
Kysy lisää!
 
 
Etsimme juuri sinun tarpeisiisi sopivan ratkaisun eri merkkien ja mallien joukosta, ota yhteyttä.