Osborne
Etusivu > Tuotteet > Osborne
 
Osborne
 
 

Osborne on suomalainen, Oy Mikrolog Ltd:n vuodesta 1986 lähtien valmistama tietokonetuoteperhe. Laadukkaiden Osborne-tuotteiden joukosta löytyy kone moneen eri käyttötarkoitukseen ja tarpeeseen.

Mikrolog on aina panostanut laatuun. Markkinoille tuotavat tuotteet edustavatkin alansa huippua ja monet niistä ovat vuosien varrella voittaneet lukuisia testejä.

Asiakkaanamme järjestämme sinulle takuuhuollon maanlaajuisesti. Kattavan peiton varmistamiseksi Mikrolog on tehnyt sopimuksen 20 alueellisen, sekä suurimpien valtakunnallisten huoltokumppaneiden kanssa.

 
Osborne Pro H77
 
 
Osborne Pro H77 Osborne Pro H77 on tarkoitettu perustyöasemaksi, mutta sen tekniset ominaisuudet riittävät tyydyttämään vaativatkin käyttötarpeet. Osborne Pro H77 -mallissa on valmiina kaikki tarpeellinen aina 10/100/1G Mbit/s -lähiverkkosovitinta ja etupaneeliin sijoitettuja ääni- ja USB2-liityntöjä myöten. Lisäksi H77 tarjoaa erinomaiset laajennusmahdollisuudet. Hyvin hiljainen kokonaisuus on saatu aikaan suuren takatuulettimen ja passiivisen CPU-jäähdyttimen avulla.
 
Osborne Pro Q45
 
 
Osborne Pro Q45 Osborne Pro Q45 -mallissa on käytettävissä Intelin vPRO-teknologia, joka parantaa tietokoneen energiatehokkuutta ja tietoturvaa. Osborne Pro Q45 -mallissa on valmiina kaikki tarpeellinen aina 10/100/1G Mbit/s -lähiverkkosovitinta ja etupaneeliin sijoitettuja ääni- ja USB2-liityntöjä myöten. Lisäksi Q45 tarjoaa erinomaiset laajennusmahdollisuudet. Hyvin hiljainen kokonaisuus on saatu aikaan suuren takatuulettimen ja passiivisen CPU-jäähdyttimen avulla.
 
Osborne Power i7X
 
 
Osborne Power i7X Osborne Power i7X on työasemien supervaihtoehto. Siinä on Intelin neliytiminen suoritin, ja sen tehokkaat näytönohjaimet liitetään nopeaan PCI Express 16x -väylään. Ominaisuudet takaavat laitteelle vakuuttavan suorituskyvyn. Myös muut komponenttivalinnat on toteutettu niin, että suorituskyky on mahdollisimman korkea. I7X tarjoaa suorituskykyä kaikkein vaativimpiin ympäristöihin.
 
Osborne Slim G43
 
 
Osborne Slim G43 Osborne Slim G43 on erittäin pieneen tilaan sopiva perustyöasema. Laitteen pieni koko ei kuitenkaan ole pois suoritustehosta tai laajennusmahdollisuuksista. Käytössäsi on koko Intelin suoritinvalikoima ja keskusmuistia voi laajentaa aina 8Gt:uun saakka. Osborne Slim G43 -malli on pöytätyöasema ja siinä on valmiina kaikki tarpeelliset liitännät aina lähiverkkosovittimesta etupaneeliin sijoitettuihin ääni- ja USB2-liityätöihin.
 
Osborne LCDpc 22"
 
 
Osborne LCDpc 22" Osborne LCDpc on tietokone, jossa työasema ja näyttö (22") on yhdistetty yhdeksi, erittäin vähän tilaa vieväksi kokonaisuudeksi. LCDpc on erittäin edustavan näköinen ja tyylikäs tietokone, joka soveltuu erinomaisesti esimerkiksi julkisiin tiloihin ja asiakaspäätteeksi. Täysin standardikomponentteihin perustuvassa Osborne LCDpc-mallissa on valmiina kaikki tarpeellinen. LCDpc vie pöytätilaa vain litteän näytön verran.