Etusivu > Yritys
 
Mikrolog
 
 
Mikrolog on tietotekniikan valmistukseen, jälleenmyyntiin ja palveluihin keskittynyt asiantuntijayritys. Erityisosaamisalueitamme ovat vaativa laitetekniikka ja järjestelmäkokonaisuudet. Ydinosaamisalueellamme, tietokoneiden valmistukseen keskittyneenä ICT-talona, olemme Suomen suurin.

Osaamisen ja ensiluokkaisen työn jäljen takaavat pitkät perinteet, edistykselliset ja nykyaikaiset tuontanto- ja toimitilat sekä sitoutuminen laatuun. Mikrolog on ISO-laatu- ja ympäristösertifioitu yritys.

Tarjoamme oman, räätälöitävän Osborne-tuotemerkkimme lisäksi kattavan valikoiman tuotteita, palveluita ja ratkaisuja erilaisiin tietotekniikkatarpeisiin.

Mikrolog lyhyesti:

  • - perustettu vuonna 1978
  • - Suomen suurin tietokoneiden valmistukseen erikoistunut yritys
  • - kotimaisen Osborne-tietokonemerkin valmistaja vuodesta 1986
  • - ISO 9002 -laatusertifioitu vuodesta 1993, sertifikaatti uusittu 9001-määrittelyjen mukaiseksi vuonna 2004
  • - ISO 14001 -ympäristösertifikaatin haltija vuodesta 2004

Yhtiömme on kolmikymmenvuotisen historiansa aikana saavuttanut vakiintuneen aseman tietotekniikan laiteratkaisujen luotettavana toimittajana. Kasvumme perustuu sekä laadukkaiden standardituotteiden että vaativien erikoistuotteiden markkinoille tuomiseen yhdessä niitä täydentävien lisäarvopalveluiden, kuten syvällisen teknologiaosaamisen, järjestelmäräätälöintien ja -asennusten sekä tuki- ja huoltotoimintojen kanssa.

Missiomme

Tuemme asiakkaidemme toimintaa modernin laitetekniikan antaman hyödyn avulla ja toimimalla tavalla, joka perustuu aitoon ja pitkäaikaiseen kumppanuuteen.
 
M-Log konserni
 
 
M-Log

IT Voimala Oy lyhyesti

IT Voimala tarjoaa asiakkailleen korkealuokkaisia tietopalveluita ja ratkaisuja. IT Voimala toimii asiakkaan oman tietohallinnon tukena ja auttaa asiakasta kehittämään tietohallinnon toimintaa, prosesseja ja laatua. Katso lisää itvoimala.fi
Kotimaisuus

Mikrolog on kotimainen yritys ja ylpeä siitä. Olemme Suomen suurin tietokoneiden valmistukseen keskittynyt toimija. Palvelemme lähellä asiakkaitamme ja tarjoamme palvelut aina suomen kielellä.

Valmistimme ensimmäiset Osborne-merkkiset tietokoneet vuonna 1986. Siitä lähtien kotimainen Osborne on tullut suomalaisille tutuksi laadukkaana ja monipuolisena laitemerkkinä.

Laatu
Laatu on toimintamme kulmakivi. Jatkuva tuotekehitys, systemaattinen laitteiden ja komponenttien testaus sekä laatujärjestelmämme takaavat työmme laadun. Osoituksena tästä Mikrologille myönnettiin vuonna 1993 ISO-laatusertifikaatti.
Ympäristöystävällisyys
Arjen teot ympäristön hyväksi ovat yhä vain tärkeämpiä ja onneksi kasvattaneet suosiotaan. Mikrolog on aina arvottanut ympäristön korkealle ja osoituksena tästä saimme ISO 14001 -ympäristösertifikaatin vuonna 2004.
Kokemus

Mikrolog on kolmikymmenvuotisen historiansa aikana saavuttanut vakiintuneen aseman tietotekniikan laiteratkaisujen luotettavana toimittajana. Aloitimme toimintamme IT-laitteiden maahantuojana vuonna 1978, kotimaisen Osborne-tietokoneen valmistus käynnistyi vuonna 1986.

Tänä päivänä Mikrolog on moderni, mutta perinteikäs ICT-talo. Pohjaamme toimintamme aitoon ja pitkäaikaiseen kumppanuuteen.

 
Ota yhteyttä
 
 
Kun haluat tietää lisää tuotteistamme ja palveluistamme, tai etsit luotettavaa ratkaisukumppania, ota yhteyttä.